Cofidis áruhitel

Cofidis áruhitel

TOP termékek

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. | Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969 | info@sport8.hu

Viszonteladó

Tisztelt Viszonteladó Érdeklődő!

Legyen Viszonteladó Partnerünk! Folyamatosan várjuk olyan viszonteladók,  kerékpárboltok valamint webáruházak jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szívesen értékesítenének kedvező feltételekkel a Body-Solid  termékcsaládját! Rendelését házhoz szállítjuk vagy személyesen is átveheti! Ehhez nem kell más, mint valós webáruházzal vagy üzlettel kell rendelkezzen! Jelentkezzen viszonteladónak, és hamarosan már válogathat is kínálatunkból!

Mit kell tudnia cégünkről?

Cégünk a Sport8 20 éve foglalkozik fitnesz termékek (fitneszgépek, fitnesz kiegészítők, és táplálékkiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával, és 7 éve a piacon kapható legnagyobb sportóra márkákkal (Polar, Suunto, Timex, Sigma, Soleus). 

Milyen feltételekkel rendelhetek Önöktől?

Partnereink érdekében leegyszerűsítettük viszonteladói feltételeinket. Éppen ezért egy egszerű szerződéskötésre van szükségünk. Elvárásunk csupán annyi, hogy viszonteladóink üzlettel vagy webshoppal rendelkezzenek a termékkörnek megfelelően. Az adatok megadása, illetve a regisztráció az info@sport8.hu címen tehető meg. Kérjük a cím rovatba jelezze, hogy viszonteladó szeretne lenni. Ha ezzel egyidőben már vásárolni is szeretne, kérjük keressen minket telefonos elérhetőségeinken, és egy rövid egyeztetés után már válogathat is kínálatunkból!

Milyen árrést, kedvezményt kapok a termékekre?

Az aktuális termékkészletünkről és az átadási árakról minden esetben a viszonteladói szerződés aláírása után tájékozódhat, ami forgalomtól függően változhat.

Ingyenes marketing anyagok

Katalógusok, szóróanyagok, poszterek és egyéb marketing anyagokat tudunk biztosítani, illetve sikeres szerződéskötés esetén a nagyker felületen hozzáférést biztosítunk.

Milyen módon egyenlíthetem ki rendelésem értékét?

Bizományosi árukészlet biztosítása NEM áll módunkban. A vásárlás után, amennyiben a rendelés összekészítésre került, az ellenérték előre utalással kiegyenlíthető. Ha Önnek kényelmesebb, választható az utánvétes átvétel is, ebben az esetben a futárnak vagy kollégánknak kell fizetnie. 
Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

Hogyan kapom meg a megrendelt termékeket?

Rendelését kiszállítással tudjuk biztosítani futárszolgálat segítségével, vagy követően személyesen is átvehető Sport8 raktárunkból.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére:
Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969 vagy +36205638377
E-mailen:info@sport8.hu