Cofidis áruhitel

Cofidis áruhitel

TOP termékek

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. | Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969 | info@sport8.hu

Blog

Most jó alkalom van otthoni edzőterem kialakítására

2021.05.15 14:47
Most jó alkalom van otthoni edzőterem kialakítására

Mi történik? Az elmúlt hónapok bizonytalansága nagy akadálynak bizonyult az edzőtermek számára szerte a világon.

Az edzőtermek legtöbbje teljesen bezárt, így az edzés egyre nehezebb lett. Most, alig több mint egy hónappal azután, hogy végre vissza lehet térni az edzőterembe, az edzőtermek többsége köteles gondoskodni arról, hogy arcmaszkot viseljen. Kitalálhatja, hogy maszk viselése közben nagyon kellemetlen és összességében rossz tapasztalat edzeni. Sajnos ez sok embert arra ösztökélt, hogy lemondjon a sportolásról.

És most mi lesz?
Természetesen a szabályokat be kell tartani, mi nem javasoljuk az ellenkezőjét. Ha Ön, mint sok más ember, nem érzi jól magát a maszk viselése közben, akkor más módszereket kell keresnie a kitűzött célok elérése érdekében.

Szerencsére van néhány lehetősége. Otthon is edzhet saját testsúlyos gyakorlatokkal. Ez természetesen nem mindíg ideális, de jobb, mintha semmit sem csinálna. A másik lehetőség, amelyet sokan jobbnak találtak, hogy otthon saját edzőtermet alakítanak ki.

Megfelel az otthoni edzőterem?
Valószínűleg arra gondolsz: Egy otthoni edzőterem? Ez őrültség. Nem engedhetem meg magamnak ezeket a gépeket, és nem is tudnám, hova tegyem őket. Logikus következtetés, de nem kell, hogy legyen. Gondolj bele, még az edzőteremben sem használod a gépek és berendezések nagy részét.

Házi tornaterem?
Sok vásárló és érdeklődő elmondta, hogy csak néhány berendezésre lenne szükségük, amellyel szinte mindent megtehetnek. Természetesen ez személyenként kissé eltér, de többnyire azért hasonló.
Ha súlyzós dzést szeretnél végezni akkor egy erőkeret súlyzóval és talán egy pad vagy egy kombináltgép segítségével már szinte minden izmot megmozgathatsz.

Mi van, ha csak kardiózom?
A kardióban az a nagyszerű, hogy nem igényel több felszerelést. Választhat futópad, ellipszis, kerékpár vagy evezőgépek közül, és könnyen elhelyezheti valahol otthonában.

Mi a helyzet a költségekkel?
Természetesen a felszerelés pénzbe kerül, de ez egy olyan beruházás, amelyet valószínűleg örökké kiszolgál. Az otthoni edzőterem az egyik legjobb befektetés, amelyet megvalósíthat. Hosszú távon pénzt és időt fog megtakarítani.

Megéri?
Sok vásárló elmondta nekünk, hogy ez az egyik legjobb döntés, amit valaha hoztak, és azt kívánták, hogy hamarabb megcsinálták volna. Az önálló edzés kényelmes és a saját szabályok szerint működik.
Ha még mindig bizonytalan vagy, forduljon hozzánk bizalommal, és mi örömmel segítünk megtalálni a megfelelő terméket.